Валерия ли трябваше да спечели Ергенът“ и истински влюбена ли е

...
Валерия ли трябваше да спечели Ергенът“ и истински влюбена ли е
Коментари Харесай

Разкриха какво се случва с Валерия и Евгени след финала

Валерия ли трябваше да завоюва „ Ергенът “ и същински влюбена ли е в Евгени Генчев? Заедно ли са? Тези въпроси вълнуват почитателите на предаването след снощния край и избора на пианиста.

В интернет от дълго време се прокрадва версията, че Валерия ще бъде победителката, само че връзките им няма да продължат. На токова мнение е и миската Венцислава Тафкова, която наскоро разкри, че се познава персонално с Евгени.

„ Мисля, че е ясно - няма по какъв начин връзките сред Евгени и Валерия да продължат отсега нататък. Смятам, че и двамата желаят разнообразни неща, той търси своето успокоение и сигурност, до момента в който тя е още дребна и най-вероятно й се живее. А и тя сама сподели, че желае Евгени толкоз доста, както когато види улично кученце. Това звучи извънредно несериозно за мен! “, разкри Мис България, написа Хотарена.

Факт е, че през последните месеци Инстаграмът на Валерия е цялостен със фотоси от клубове и нощни заведения, където купонясва с приятелки. След финала нощес тя по този начин и не разяснява какво се случва по-късно, само че продължава да разгласява постове, свързани с идеята си за бездомни животни.

По всичко проличава, че Тафкова ще се окаже права – Евгени е следващото „ кученце “, прибрано за малко, до момента в който си откри нов дом…  
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР